Padel grip

0
238

Hvad er padel grips?

Padel grips er en slags tape som man kan vikle rundt om grebet på ens padel bat. Mange bruger et padel grip af flere årsager. De fleste bruger det dog til at få bedre fat omkring battet dette kan absorbere sved. Mange bruger grips i forskellige ketchersport så man kan fx finde dem i tennis, badminton og squash. Man kan derfor bruge grips på tværs af forskellige sport. Der er nogle grips, som er særligt udviklet til lige netop padel tennis. Nyt padel grip går ind og fungerer som det nye greb på dit bat og dette kan også forbedre dit greb.

Derfor er det en god ide med padel grip

Et padel grip gør, at du kan få bedst mulig fat på dit padel bat. Dermed kan du også undgå og tabe battet under kampen. Padel grips er velegnet til spil i varmt klima og hvad enten det er i en hal eller udendørs. I lande med varmt klima er det næsten uundgåeligt og have fugtige hænder. Nogle steder kan det være et krav for at kunne holde godt fast på battet. Mange foretrækker grips frem for en håndledsstrop som har samme funktion. Håndledsstroppen kan ved nogle være generende at have på og kan også have en negativ indflydelse på ens spil.

Grippet går også ind og giver ekstra omkreds til grebet. Det giver bedre komfort da det kan absorbere mere af stødet, når du står til bolden. Padel grips giver også en bedre håndtering og kontrol af battet, da man dermed får bedre fat. Padel grips kan også være med til at du kan hæve dit niveau af dit spil. Når du skal bruge fuld power i en smash vil den bedre håndtering komme dig til gode for alvor.

Padel grips fordele og ulemper

Der er en masse forskellige fordele og ulemper ved padel grips. Du kan forbedre din kontrol når du skal slå til bolden. Fordelen er også at gripsen kan absorberer sveden. Du får også mindre slid af hånden også er det forholdsvis billigt. Der er ikke ret mange ulemper ved grips dog skal det udskiftes ofte og det giver ekstra omkostninger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here