8 ting kvinder bør vide om mænd

0
837

Et forhold kan rumme mange følelser, og selvom det ofte er mænd, der er forvirrede omkring kvinder, så kan der også nemt være misforståelser den anden vej.

Som kvinde kan der nemlig være mange spørgsmål i et forhold. Man kan nogle gange føle sig overset, eller opfatte mandens opførsel på en anden måde, end han egentlig havde intentioner om.

Her er en liste over ting, som kvinder bør vide om mænd. Listen kan måske hjælpe med at få større indsigt i mandens adfærd og forstå mænds handlinger bedre.

Du betyder mere, end du tror

Tænker han mon på mig? Sådan er der mange kvinder, der går tænker i hverdagen. Mænd viser nemlig ikke kærlighed på præcis samme måde som kvinder gør. Mænd er ikke nær så verbale og giver ikke altid udtryk for de indre følelser.

Men hvis I har et godt forhold, og hvis manden generelt er glad, så kan du også være sikker på, at du betyder rigtigt meget. Tænker han altid på dig? Måske ikke altid, men formentligt rigtigt meget. Alle mænd ønsker at have en god kvinde i deres liv, og hvis du opfylder denne rolle, så betyder du også rigtigt meget i mandens tanker.

Tiden flyver

Tiden går hurtigt som mand. De fleste kvinder ved godt, at mænd har mange interesser, og at det kan være svært for mænd at fokusere på for mange ting på én gang.

Så hvis din kæreste eller mand glemmer en aftale, eller hvis han glemmer at sætte tid til side, så bliv ikke sur – det sker ofte, og problemet kan løses ved at minde ham om de ting, I har planlagt. Det er der nemlig ofte brug for.

Mænd ønsker ikke altid ansvar

Samfundet har traditionelt dikteret, at stærke mænd er dem, der tager ansvar for tingene. Og det er også mænd med ansvar, der er attraktive for kvinder. Det ved du allerede.

Men mænd ønsker ikke altid ansvar. Mænd sætter en ære i at tage ansvar for de store ting, men ikke altid de små ting. Det med at bestille bord til restauranten, gå ud med skraldet, køre ud at hente noget i en butik – det er ikke nødvendigvis det, som en mand sætter ære i. Mange mænd gider ikke de små ting, men tager gerne ansvar for de store. Det kan være værd at huske på i længden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here