Få et flot resultat med hår extensions

0
7564

Mange kvinder over hele landet har en kærlighed til hår extensions. Det giver muligheden for hurtigt at kunne skifte frisure, når man har lyst. Derudover kan man få et lækkert langt hår, som man måske ikke har fra naturens side. Læs mere her omkring dine muligheder indenfor hår extensions.

Forskellige hår extensions

Der findes mange forskellige metoder, som man anvender til påsætningen af hair extensionens. Det kommer først og fremmest an på, om man ønsker et længevarende resultat. Andre foretrækker nemlig selv at kunne sætte håret i og tage det ud senere på dagen. Eksempelvis hvis det kun er i forbindelse med festlige anledning, der bruges det ekstra hår. Her vil clip on extensions være essentielle i brugen. De vil give friheden til at kunne bestemme fra dag til dag. Det er dog svært for nogle selv at sætte dem ordentlig i.

Følgende er dog til de mere længerevarende resultater, hvor det ikke er muligt at tage håret ud.

  • Cold Fusion
  • Hår Trense
  • Hot Fusion

Hår extensions kan sættes fast på mange måder. Disse metoder er forskellige i forhold til påsætningen. Cold fusion indebærer påsætningen med microringe. Hvorimod hår trense bruges ved sy metoder eller fletning. Disse kan også bruges til den udbredte metode nemlig tape extensions. Hot fusion er påsætning ved hjælp af keratin. Alle disse til fælles er med til at give en ”permanent” løsning.

Kvaliteten er det vigtigste

Et sted, hvor man meget nødig ønsker at gå ned på kvaliteten, er ved hår extensions. Det vil ikke blot ved en høj kvalitet give et langt pænere og mere naturligt udtryk. Det vil derudover også være langt bedre for ens eget hår. Det vil mindske chancen for de alvorlige skader, der kan være på ens eget hår.

Det kan blandt andet anbefales at vælge ægte indisk remy human hår. Her er man med sikkerhed få et flot resultat. Remy betyder, at håret i færre tilfælde vil filtre til. Det skyldes, at hårstråene og skællagene vil vende nedad og i samme retning. Human hair betyder, at håret er ægte menneske hår. En anden vigtig detalje at bide mærke i er, at hvis man køber kvalitetshår, så vil det kunne genanvendes. Man kan blot vakse og pleje det, og så er det muligt at påsætte endnu en gang.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here