Har du skrevet testamente? - Hjerneguf
19148
post-template-default,single,single-post,postid-19148,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Har du skrevet testamente?

Har du skrevet testamente?

En del af at være i balance med sig selv, er at være sikker omkring sin fremtid. Dette kan bringe ro over selv den mest rodet tilværelse. Vi mennekser er bygget til at være vane dyr, her er det derfor beroligende at kende så meget til fremtiden som muligt. Hav derfor skrevet et testamente så tideligt som muligt, da det vil bringe ro over en eller hektisk hverdag. Det er altid værd at undersøge Selandia Advokater for at få den rigtige vejledning til den rigtige pris.

Flere og flere danskere har ikke skrevet et testamente. Hvilket desværre ofte ender ud i familiedramaer og ubehagelige situationer. Da de efterladte må afgøre hvad der skal ske med f.eks. boet og den afdødes egendelene.
Her er desværre oftets konfliker omkring hvem der bør afgøre hvad. Dette gælder både ved værdiggenstande, formuer samt genstande med affektionsværdig.

Tragedier kan undgås

Dette kan ungås ved hjælp af et testamente som er skrevet i samarbjede med en advokat som kan vejlede til den bedste fordeling af dine egendele.

Der er flere og flere eksempler på mennesker som har fået skrevet et testamente tideligt i livet, hvor efter senere i livet har kunnet se stilbage på deres tanker og ønsker fra den gang det oprindeligt blevskrevet. Dette giver en indsigt i et liv med refleksioner.

Mange som har fået udarbejdet et testamente inden de blev syge eller blev aldrende. Har mere ro og overskud til at koncentrere sig om at komme i bedring. Selve udarbejdelsen sker ved et møde hvor en advokat i samarbejde med dig gennemgår de punkter et testamente skal indeholde. her er plads til at stille spørgsmål til processen eller de øvrige punkter som skal udfyldes.

Har du et specielt ønske til dit testamente kan det være en god idé at vende tanken med en advokat. Flere af de specielle ønsker som ses i testamenter kan ofte ikke lade sig gøre af lovgivningsmæssige eller andre moralske grunde. Hvilket forhindre den oprindelige tanke fra den afdøde.

 

 

No Comments

Post A Comment