Løs dine problemer i parholdet og find kærligheden | Parterapeut fyn
19169
post-template-default,single,single-post,postid-19169,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

parterapeut fyn

Alle mennesker er forskellige, derfor er der heller ikke nogen parforhold, der er ens. De fleste parforhold bliver dog udfordret livet igennem, hvilket er en helt naturlig og en meget almindelig hændelse. I nogle tilfælde kan det være en oplagt mulighed at søge vejledning og hjælp. Dette kunne være hos parterapeut fyn.

Problemer med parforhold

Et godt parforhold er ikke bare serveret på et sølvfad. Det handler, som så meget andet, om at pleje det og tage hensyn. Frustration, irritation og konflikter er selvfølgelig en del af livet, som man må tage med. Der opstår dog et problem mellem partnere, når de ikke kan overkomme disse. Det skaber afsavn og problemer i selve forholdet. Der er mange forskellige årsager til, at man søger hjælp hos en parterapeut blandt andet:

  • Utroskab
  • Kommunikation problemer
  • Manglende nærvær
  • Skænderier
  • Hverdagen lader en glide fra hinanden

 

Problemerne kan være vidt forskellige. Det som parterapi kan gøre for et forhold er, at det med professionel hjælp vil give nye perspektiver og et nyt syn på situationen. Derudover vil en parterapeut give midler til at genskabe balancen og kærligheden i forholdet.

parterapeut fyn

Parterapeut fyn

Først og fremmest er der mange, som har den opfattelse, at det er et tabu at søge vejledning hos en parterapeut. Tværtimod er det en bekræftelse af kærligheden til hinanden og en fælles overbevisning om troen på sin partner.

 

Det er selvfølgelig forskelligt, hvordan den pågældende terapeut vil gribe den givne situation an. Det er dog en meget almindelig ting at starte med at sætte ord på, hvorfor man er til stede. Helt grundlæggende, hvor ens udfordringer ligger. Det kan være en meget personlig, og for nogle en grænseoverskridende, udfordring. Ikke at tage fejl af, så er det utrolig bekræftende og givende for en selv og forholdet. Herefter vil parterapeuten give udfordringer og skabe den ønskede åbenhed og motivation for forholdet.

No Comments

Post A Comment