En snak om japansk røgelse, meditation, motion og kost - Hjerneguf
19130
post-template-default,single,single-post,postid-19130,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

En snak om japansk røgelse, meditation, motion og kost

En snak om japansk røgelse, meditation, motion og kost

Gennem livet oplever de fleste mennesker af og til nogle nedture. Om end det hedder stress, depression, eller hvad man vil kalde det, er det selvfølgelig nogle ting, man hellere ville have været foruden. Disse lidelser kommer altid ud af det blå. For det meste er der nogle ting, der fremtvinger følelserne, men andre gange kan man ikke helt selv styre det, og her kan man til tider faktisk have svært ved at vurdere, hvad der har fremtvunget den ubehagelige følelse. En ting man dog altid kan gøre, er at forebygge nogle af disse ting. Læs med videre om, hvordan meditation, motion, kost og en helt særlig form for røgelsen kan være med til at ændre dit livssyn.

 

Har du hørt om japansk røgelse?

Japan har ry for at være nogle af de bedste til at producere røgelse. Materialerne i japansk røgelse er naturlige og af helt fantastisk kvalitet. Det er altså råvarer, der vil noget. Det japanske folkefærd har gennem tiden skabt en røgelse-kultur ud over det sædvanlige. Røgelsen er med til at lægge ro på den meget travle hverdag mange mennesker går gennem. Det fungerer naturligvis ikke kun i Japan, og er ligeledes en løsning alle danskere burde forsøge sig med, hvis man døjer med stress i hverdagen.

 

Meditation er vejen frem

Mange mennesker dyrker førnævnte røgelsesceremonier dagligt eller ugentligt som en form for meditation. Dette er der selvfølgelig mange forskellige måder at gøre på. Mange benytter sig af en utroligt afslappende metode, hvor man lægger sig i en sofa, seng eller andet og lytter til bestemte lyde. Ligeledes kan man benytte meditationen, hvor man sidder helt stille og mærker gennem hele kroppen. På denne måde kommer man til at føle sig tilstedeværende, hvilket er fantastisk vigtigt i vores hverdag. Hvis vi ikke føler os tilstede, er der ikke plads til at udføre et godt stykke arbejde.

 

Giv dig tid til at motionere

Motion er en enormt stor del af den store gryde vi blander sammen, der kontribuerer til hvordan vi har det gennem dagen. På trods af at man bliver forfærdeligt træt efter en god løbetur, er det svært at benægte, at man generelt bare bliver gladere efter motion. Der udløses nogle impulser i kroppen som skaber netop denne glædesfølelse, foruden at man i det hele taget bare får det helt vildt godt med sig selv. Hvem ville ikke synes, man var for vild efter en hård træning? Det kan man da kun smile af!

 

Spis varieret og fornuftigt

Det sidste punkt dette oplæg vil berøre er kosten. Udover disse fire punkter er der selvfølgelig også andre ting, man kan gøre for sit eget velbefindende, men disse er nogle af de basale ting. Men nok om det – husk kosten! Det er vigtigt at spise sundt og varieret. Dette kontribuerer ligesom motionen også til den store gryde fyldt med livsglæde. Netop i denne situation har det i særdeleshed rigtig meget at gøre med dét, at have det godt med sig selv. Husk dig selv på, at af de resultater man får ved at motionere ofte og spise sundt, betyder kosten 80 % af den sammenlagte ydelse – vigtigt !

No Comments

Post A Comment