Du er i trygge hænder under en tandlægebehandling i udlandet
19215
post-template-default,single,single-post,postid-19215,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Du er i trygge hænder under en tandlægebehandling i udlandet

tandlægebehandling i udlandet

Du er i trygge hænder under en tandlægebehandling i udlandet

Tandlægebehandling i udlandet er blevet meget normalt i dagens Danmark. Der er utrolig mange fordelagtige muligheder for tandlægebehandlinger som blandt andet æstetisk tandpleje, knogleopbygning og ikke mindst tandimplantater. Under behandlingen vil du være i kontakt med erfarne medarbejdere, som har mange års erfaring i branchen. De sørger for, at alle dine ønsker og behov i forhold til behandlingen imødekommes samt, at du får en god oplevelse under opholdet. Der tilbydes desuden livstidsgaranti på implantater, og 5 års garanti på permanente løsninger. Læs mere herunder og bliv klogere på tandlægebehandling i udlandet.

Kvalitets implantater

Hvis man har oplevet et tandtab, kan det være en oplagt mulighed at få et tandimplantat. Et tandimplantat er en kunstig rod placeret i stedet for tabte tænder med funktionen at bære en tandkrone. Implantaterne fås i mange forskellige prisklasser og kvaliteter alt afhængig af ønsker og behov. Herunder ses, hvilken procedure der følges under en behandling med tandimplantater.

Proceduren for tanimplantater

  1. PLANLÆGNING AF TANDARBEJDE
  2. IMPLANTATINDSÆTTELSE
  3. EFTER IMPLANTATIONEN
  4. AFSLUTNING
  5. EFTERBEHANDLING

Erfarne medarbejdere

En af de væsentligste punkter for en succesfuld tandlægebehandling i udlandet er erfarne medarbejdere. Medarbejderne er dem, som udfører selve tandlægebehandlingen, og derfor er det altafgørende at have mange års erfaring i branchen. På den måde bliver det samtidig også væsentlig nemmere at imødekomme den pågældende kundens ønsker og behov i forhold til samtlige punkter. Gennem mange års erfaring er medarbejderne i den grad bevidst om hvilke behandlinger, der virker og hvilke, der ikke gør. Dette afhænger naturligvis også af kundens ansigtsform og nuværende tandsituation. Her kan medarbejderen lynhurtigt gennemskue, hvilken behandlingsmetode, som bedst er velegnet. Du skal desuden ikke bekymre dig om sproget under en behandling, for alle medarbejdere taler flydende engelsk. Der er endda også dansktalende personale, som sørger for, at man får en rigtig god oplevelse. Så du vil til enhver tid være i trygge hænder under en tandlægebehandling i udlandet med erfarne medarbejdere.

Livstidsgaranti

Hvis du vælger at få foretaget en tandlægebehandling i udlandet, skal du være opmærksomhed på garantipolitikken. Her tilbydes nemlig livstidsgaranti på implantater, og 5 års garanti på permanente løsninger. I tilfælde af garantitilfælde dækkes alle dine rejseomkostninger naturligvis.

No Comments

Post A Comment