Hvornår er kvinden mest frugtbar | Beregn ægløsning
19207
post-template-default,single,single-post,postid-19207,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Beregn ægløsning online

beregn ægløsning

Beregn ægløsning online

Har du planer om i den nærmeste fremtid at skulle til at starte en familie? Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at det kan variere fra kvinde til kvinde, hvornår det mest optimale tidspunkt til undfangelse er. Dette er alt afhængig af, hvornår kvinden har ægløsning. Beregn ægløsning på en meget enkelt måde online.

Hvornår har man ægløsning?

Menstruationscyklussen hos kvinder kan variere meget fra kvinde til kvinde. Gennemsnitligt og generelt siger man, at man skal have sin menstruation hver 28 dag. Det er dog ikke alle, som har netop sådan en cyklus. Dette går dog også udover ens ægløsning, som man ikke kan sige ligger på en bestemt dag generelt for kvinder.

 

Ægløsning sker, når et modnet æg i æggestokkene løsnes. Herefter vil ægget bevæge sig ned i æggelederen. Det er her, hvor man som kvinde er mest frugtbar. Derfor vil dette tidspunkt alt andet lige også være det mest optimale tidspunkt at undfange et barn.

Beregn ægløsning

I dag er det muligt for kvinder at kunne beregne deres ægløsning på nettet. Førhen har man være meget afhængig af at købe en test, som fortæller om man har ægløsning eller ej. Dette er dog ofte meget dyrt på længere sigt. Beregn ægløsning helt gratis. Det eneste, som man skal er at have styr på sin egen cyklus. Dette kan man gøre ved at holde en menstruations kalender.

Tegn på ægløsning

Udover at man kan købe en test eller beregne ens ægløsning, så kan man også holde øje med kroppens egne tegn. Nogle kvinder oplever flere virkninger end andre, når de har ægløsning. Følgende er blandt de mest udbredt fysiske virkninger

 

  • Ømme bryster
  • Mavekramper
  • Øget udflåd
  • Øget kropstemperatur

 

Det er som selvfølge meget nemt at opdage, hvis man har smerter. Det er dog ikke alle, som lægger mærke til en øget kropstemperatur. Man kan med fordel derfor tage ens temperatur hver dag og skrive det ned i ens menstruations kalender. De fleste vil efter kort tid kunne se et system i ændringen af temperaturen, som skyldes den cirka månedlige ægløsning. Dette er i hvert fald nogle af de tegn, som man holde øje med, når man skal starte sin egen familie.

No Comments

Post A Comment