3 gode grunde til at anvende stofbleer til din baby - Hjerneguf
19128
post-template-default,single,single-post,postid-19128,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

3 gode grunde til at anvende stofbleer til din baby

3 gode grunde til at anvende stofbleer til din baby

Har du også overvejet, om det egentlig er det helt rigtige for din baby, at købe de ’billige’ og lette engangsbleer nede fra supermarkedet? Alle forældre vil det bedste for sine børn, og hvis du er en af dem, som forventer at de tager den lette og korrekte vej gennem engangsbleer af plastic, bør du helt sikkert læse med i dette oplæg. Der er nemlig utallige gode grunde til, at du med fordel kan skifte dine bleer ud med et meget bedre alternativ. Læs om 3 af dem her, og bliv klogere på, hvordan du giver din baby bedre komfort hele dagen, sparer penge, og på samme tid passer på naturen og dit barns helbred!

1: Skån miljøet omkring dig

Ligesom alle andre mennesker, har babyer i særdeleshed i løbet af sine yngre år behov for at komme af med nogle affaldsstoffer. Til dette formål, bliver der verden over brugt ufatteligt meget papir, plastic mm. alene til dette. Her er altså til tider tale om materialer som plastic, der kan tage utroligt mange år om at nedbryde sig. Dette er ikke små tal her er tale om. Intet mindre end 5.000-10.000 bleer bliver brugt i løbet af tre år på 1 barn. Det er mange gange en mor og far har skiftet ble – hvis man lige tænker over det. Dette såfremt man ikke har benyttet sig af stofbleer, selvfølgelig. Her vil du kun få brug for omkring 50 bleer i perioden, grundet den fantastisk genanvendelige effekt bleerne har. Skån miljøet og brug stofbleer til din baby!

 

2: Pas på barnets helbred

Tro det eller lad vær, et barns sundhed kan variere meget, når man tager anvendelsen af bleer i betragtning. Alt for mange mennesker bruger engangsbleer, som rent potentielt kan gå hen og blive sundhedsskadelige for en baby. Dette er blandt andet grundet plasticmaterialet, som er kemisk fremstillet. I denne forbindelse kan barnet tage skade af kemiske stoffer, der bliver påført direkte på huden. Desuden vil en baby ikke have det komfortabelt i engangsbleerne. Plasticen går hen og fremstiller sved i kontakt med huden, hvilket umuligt kan være rart for en baby i så tætte omgivelser. Sidst, men ikke mindst, er det også værd at bide mærke i drengebørns fremtidige fertilitet. I værste tilfælde mener nogen nemlig, at engangsbleerne kan have negativ virkning på sædkvaliteten.

 

3: Spar penge med tiden

De fleste nye familier opdager hurtigt, at det ikke er billigt at have børn. På trods af at man muligvis modtager nogle børnepenge, er der ufatteligt mange omkostninger, der pludselig skal dækkes, samt ting og sager man skal tage højde for med det nye medlem af familien. Heldigvis er der rigtig mange penge at spare ved at bruge stofbleer frem for engangsbleer. Faktisk op imod 50 % af den sammenlignende pris, hvis ikke mere. Pludselig kommer det altså til at virke en anelse meningsløst at købe engangsbleer, der både taber på komfort, sundhed, natur og økonomi. Tænk dig derfor ekstra godt om, næste gang du er i supermarkedet for at købe bleer!

No Comments

Post A Comment