Sundhed - Hjerneguf
Vi ved at sundhed betyder rigtig meget idag. Her på siden kan du se vores bud på hvordan du kan få en sundere hverdag. ✓Få mere energi i hverdagen!
18595
page-template-default,page,page-id-18595,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sundhed

I Danmark kanSundhed vi være stolte af, at vi dyrker meget sport, men det er betyder ikke at vi derfor lever et sund og godt liv. For mange ser sport som chancen for at leve sundt, men der skal dog lidt mere til, end bare at spille lidt fodbold, håndbold eller være aktiv på anden vis et par gange i ugen. Dette er noget vi vil hjælpe dig med her på siden, for det er vigtigt at man lever et sundt liv, for det giver så meget til en, du får nemlig meget mere energi i hverdag, og du kan derfor præstere bedre og være gladere, hvilket smitter af på andre folk. Så hvis man skulle starte et sted, så er sport en god ide, faktisk en rigtig god ide, for det styrke din udholdenhed, men mangler restituere ikke nok, før de går i gang med noget andet. Det er blandt andet søvnen, som alt for ofte blive skåret i, for der findes mange flere spændende ting end at sove. Dog skal det sige, at søvn påvirker både humør og energi niveauet, som helst skulle være i top hele dagen. Dertil kommer der jo også en anden måde vi får energi på – mad. Mad er vejen frem til en god energi, hvilket betyder at vi også skal spise sundt, for at kunne få den rette mængde energi til kroppen. Og det skal helst være energi, som holde længe, så ikke for meget sukker, som du jo nok allerede ved. Har du svært ved det, så er det godt du kan rulle ned af siden og finde inspiration, hvilket du også kan inde på bloggen.

 

 • Kraniosakralterapi – Kan du ikke komme af med dine fysiske spændinger, så bør du prøve den behandlingsform der hedder kranio sakral terapi. Ved denne behandlingsform aktiverer man kroppens egne selvhelbredende kræfter, der frigører dine fysiske -og psykiske spændinger på en effektiv måde. Læs mere om behandlingsformen hos Healing Hands, som er ekspert indenfor terapi formen.
 • Personlig træner og Kostvejleder i århus – Sarah barløse hjælper mange forskellige mennesker til at finde sundhed i hverdagen. Det er ikke altid let at få træningstøjet frem efter en hård dag på jobbet, derfor er det vigtigt at du har en personligtræner som fylder dig op med god energi og moral!
 • EUX velfærd – Har du taget en sundhedsfaglig uddannelse, men vil gerne toppe den med endnu mere læring. Så kan du på Sosu.dk læse mere om EUX velfærd, som ruster dig endnu bedre til din fremtid indenfor social og sundhedsvæsenet.
 • Personlig træner århus – Det kan oftest være ret svært at komme ordentligt igang med træningen, derfor bliver personlig træning også mere og mere populært. Hvis du vil have det bedste forløb med de bedste resultater, så er det Performance gym du skal have fat i.
 • Botox og restylane – Der kan være mange grunde til at ty til botox, det kan bruges til ansigtsbehandlinger men også som tilføjelse til behandling af muskel/led smerter.
 • K beauty Danmark – Her på siden kan du finde lækre produkter til din hus, mere specifikt koreanske produkter. De er mega populære i udlandet, og er nu tilgængeligt hos Surisuri.
 • Børnevenlig mad – lær dit barn at lave sundt børnevenlig mad. Her kan du tilmelde dig, og det er både sjovt og lærerig.
 • Personlig træner Hvidovre – Bor du i Københavns området og trænger til en kickstart på træningen, så se her. Denne personlige træner skræddersyer træningen, og har ry for særdeles effektive trænings øvelser.
 • Tandprotese København – Trænger du til et sundere mundtøj, men det står måske ikke til at redde – så se her. Tandteknikeren laver nemlig tandproteser i højeste kvalitet-
 • Økologisk hudpleje –  Vær god mod din egen hud, og forkæl den med lækre cremer og olier. Denne virksomhed har udviklet en lækker hudplejeserie, som har fokus på naturlige ingredienser og økologi.
 • Under armour hættetrøje – Et kvalitets mærke der hjælper dig med at performe indenfor din sportsgren, derudover kan du også vælge andre under kategorier som heatgear og coldgear som hjælper dig med at holde på varmen, så du kan forblive sund.
 • Personlig Træning – Strick Performance hjælper dig med en sundere livstil og forbedre din styrke med personlig træning. Få hjælp til at komme igang eller forbedre din nuværende træning.