Mental sundhed - Hjerneguf
Den mentale sundhed kan hjælpe dig med, at dine medarbejder levere bedre resultater. Læs vores gode råd, og find tips og tricks du kan benytte i hverdagen.
18597
page-template-default,page,page-id-18597,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Mental sundhed

Når man taler om sundhed, er der mange, der automatisk forbinder det med kost og motion. Dette er forståeligt, men sundhed er meget mere end det. Et meget vigtigt aspekt af sundhed er mental sundhed. WHO definerer mental sundhed som:

en tilstand af trivsel hvor individet kan udfolde sine evner, kan håndtere dagligdags udfordringer og stress, på frugtbar vis kan arbejde produktivt, samt er i stand til at yde et bidrag til fællesskabet

 

Hvis man lever en travl og stresset hverdag, er det utrolig vigtigt at give sig selv tid og rum til pauser, så man i det længere løb undgår psykiske lidelser. Særligt på en arbejdsplads kan det betale sig at fokusere på mental sundhed hos medarbejderne. Dette vil i sidste ende også give bedre resultater for virksomheden. De bedste resultater opnås ved hårdtarbejdende og glade medarbejdere. Ved at sætte bare 5 minutter af arbejdsdagen af til meditation eller mindfullness, får man mere energi, og får nemmere ved at fokusere på, hvad der rent faktisk betyder noget. Mindfullness kan godt være en udfordring for nogle, da det er en form for “træning”, der kræver at man slet ikke tænker på noget. Hvis man har mange tanker flyvende rundt, kan dette godt være svært, men hvis man bliver ved med at øve sig, vil man i sidste ende opnå fantastiske og langvarende resultater. Her på siden er vi meget passionerede omkring mental sundhed, og vi vil derfor prøve at videregive information til dig, så du kan lære mere om, hvad mental sundhed indebærer, og herefter praktisere det i dit eget liv.

  • Psykolog Holbæk – Har du brug for psykologhjæl, så er Lotte Kjærhus den rette du skal gå til. Hun bearbejder sorg og krise og meget andet.
  • Hvad er Kranio Sakral Terapi? – Ny terapiform, men hvad er det og hvad kan det hjælpe for? Læs meget mere om dette hos lishauge.dk
  • Parterapeut odense – Er forholdet gået lidt i stå, og ønsker i hjælp til at genfinde kærligheden. Så bør i booke en tid hos Center for livskunst, som har mange års erfaring indenfor parterapi.
  • Makemesafe.dk – Føl dig mere sikker med personlige alarmer overfaldsalarmer og tactical pens eller forsvarsspray, så er du sikker på din overfaldsmand ingen gang prøver.
  • By malene birger – Når man er i et følelsesmæssigt hul, og humøret ikke helt er i top, så findes der mange metoder til at løfte humøret igen. Shopping har vist sig at udløse glædes kemikalier i hjernen, der kan give en forbedret mental sundhed. Om ikke andet har du nu en god undskyldning for at shoppe.
  • Buddha figur – Hjælper dig til at styrke dig selv, og få en bedre mindfuldness. Buddha monke har igennem tiden altid brugt buddha figurer til at symbolisere ro når de meditere.
  • Firmaevents – Få et bedre forhold med dine arbejdsgivere og kollegaer, denne virksomhed sørger for at ryste dig og dit hold sammen.
  • Lysterapilamper – Undgå vinterdepressionen og nyd årstiden istedet. det kan en lampe fra Beurer hjælpe dig med. Kig ind på denne webshop og tag godt hånd om dit mentale helbred.
  • Hypnose – Har du en afhængighed, eller en psykisk lidelse som du ønsker at gøre noget ved, så giv denne side et besøg. De tilbyder behandling med hypnose, som har vist sig at være yderst effektivt.
  • Bedemand Kolding – Har i oplevet et dødsfald i familien, som har taget hårdt på jer psykisk. Så er det vigtigt at have en bedemand der er god til at vejlede, og som kan varetage de opgaver man ikke selv kan magte, i forbindelse med en begravelse.