Hjælpemidler - Hjerneguf
Vil du vide mere om hjælpemidler? Det er vigtig du hver eneste dag bevæger dig. Her på siden kan du finde inspiration og gode råd, som kan få dig igang.
18599
page-template-default,page,page-id-18599,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hjælpemidler

Ligesom den mentale sundhed er vigtig, så er den fysiske sundhed også utrolig vigtig. Vi er nødt til at bevæge os for at få det mentalt bedre. Flere undersøgelser viser, at man kan få det både fysisk og psykisk dårligt af at sidde inde og stille. Et vigtigt element at nævne her, er UV lys fra solen, som man på rigtig mange områder har brug for hver dag. Du indtager en masse D vitamin og udløser indofiner i kroppen, som gør at du føler dig bedre tilpas både psykisk og fysisk. Derfor er det vigtigt, at man som ung eller gammel, får rørt sig kommer ud i den friske natur. Vi har forsøgt at give en hjælpende hånd til dem, som mangler inspiration til beskæftigelser eller hjælpemidler, som hjælper dig hen imod en sundere tilværelse.

Har du i din virksomhed eller institution brug for en førstehjælpsinstruktør som vil gavne alle, så kan du hos Din Førstehjælp få et bevis som vil redde liv.

Modetøj til Kvinder – Har du brug for nyt modetøj til sommer? så er denne kollektion lige noget for dig! b young har det skønneste nye! Kig ind og se om der er noget der passer til dig.

Få penge nu – Gode-laan.dk er en side hvor du kan finde de hurtigste og billigste kviklån. Alt du skal gøre er at søge online, også kan du få op til 350.000 kroner.

El-scooter – Er man svagtgående pga. et handicap eller af alderdom, så er det ingen undskyldning. 😉 Køb en El-scooter og kom ud og nyd naturen.

Køkkengrej – Er køkkenet dit tilflugtssted fra en stressende hverdag, så kan du ligeså godt have det rigtige udstyr når du skal slappe helt af. Hos køkkenverden finder du alt det du måtte have brug for.

Er du endt i en ulykke der gør at du mangler resourcer for at fungere ordenligt? Det kan tit være en fordel at kontakte en erstatningsadvokat hvis du er kommet til skade, der kan være penge at hente til hjælpe midler der gør din hverdag lettere.

Hjælpemidler til din baby er vigtigt, det gør det både nemmere for dig, men er også meget sundere for din nyfødte baby, du kan finde meget mere information omkring emnet her hos mamamilla.dk

Hypnose uddannelse – Få de rigtige værktøjer og evner til at kunne skabe et bedre velvære for dine klienter. Med en uddannelse hos Hypnosehuset bliver du certificeret i behandlings formen, og kan hjælpe dine klienter med stress, angst og depressioner.

Medicinsk cannabis er meget fremme lige for tiden, og det har åbnet mange døre for blandt andet landmænd og leverandører af produkter omhandlende produktionen. Gro-lys er en af de virksomheder som hjælper til at producere medicinsk cannabis, ved at være leverandør af gro udstyr som plantelys, plantegødning og ventilation. Medicinsk cannabis giver håb om en bedre behandling af diverse typer sygdomme, og både producenter og leverandører står klar til at sparke processen igang – hvor især Gro-lys lægger en stor indsats i det nye år.